Foredrag

Jeg tilbyder inspirerende og engagerede oplæg og foredrag om idræt ved lokale, nationale og internationale arrangementer, seminarer eller konferencer. Oplæg og foredrag er altid tilpasset den specifikke målgruppe, men følgende emner kan være på dagsordenen: ”Talentudvikling” – ”Dansk og international eliteidræt” – ”Hvordan sammensættes og udvikles et stærkt team?” – ”Livet er ikke en sportsgren for tilskuere” – ”Olympiske Lege – verdens største sportsevent”. Du er velkommen til at kontakte mig vedr. emne og pris for oplæg og foredrag.

Rådgivning

Jeg tilbyder rådgivning og vejledning af atleter, trænere, sportschefer og direktører inden for dansk og international eliteidræt. Rådgivning og vejledning foregår altid i en afslappet og fortrolig dialog med udgangspunkt i dine – eller jeres – udfordringer. Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om rammer og vilkår for et samarbejde om personlig rådgivning og vejledning. Samtaler og forløb er altid sammensat efter dine/jeres ønsker og behov.

Temadag

Jeg planlægger, gennemfører og evaluerer meget gerne en temadag om et specifikt emne indenfor idræt i din klub, forbund eller organisation. Temadagens indhold er altid tilpasset og udviklet gennem en forudgående dialog med dig/jer. Arbejdsformen vil være en kombination af oplæg, individuelle og gruppeopgaver samt drøftelser i plenum. Jeg tilbyder altid at udarbejde nogle anbefalinger, som du/I kan arbejde videre med på kort og længere sigt. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af rammer og vilkår for et samarbejde om én eller flere temadage.

Analyse

Jeg udarbejder faglige, strategiske og organisatoriske analyser inden for idræt. Der kan være tale om analyser på klub-, forbunds- eller organisationsniveau. Analysen tager altid udgangspunkt i en direkte og fortrolig dialog om analysens formål, indhold, form, ressourcer, perspektiver og konsekvenser. Analysen kan være fokuseret på aktuelle emner og udfordringer eller på fremadrettede målsætninger, strategier og scenarier. Analysen er altid formidlet i et let, tilgængeligt sprog, som er tilpasset analysens målgruppe. Du er meget velkommen til at kontakte mig vedr. rammer og vilkår for en analyse, uanset omfang og tidsperspektiv.

© MA57 consulting. Alle rettigheder reserveret.