Udtalelser

Hvad siger mine samarbejdspartnere om min konsultation?

“Michael Andersen er én af Danmarks mest erfarne og kompetente offentlige ledere, idet han har viden om og mangeårige erfaringer fra uddannelses- og idrætsverdenen. I tiden som administrerende direktør for Team Danmark fornyede Michael organisationen, hvilket gav vores dygtige atleter mulighed for at skabe enestående resultater på internationalt plan.”

FINN LUND ANDERSEN, DIREKTØR I AS3, OFFENTLIG SEKTOR (2013 -), HR-OG KOMMUNIKATIONSDIREKTØR HOS SALLING GROUP A/S (2007 – 2013) OG HR-DIREKTØR I TDC (1997 – 2007).

“Dansk Skoleidræt har igennem de seneste år gennemgået en stor udvikling som organisation. I den forbindelse har vi gjort brug af Michael Andersens omfattende faglige kompetencer og viden indenfor idræt, strategi og organisation. Michael er særdeles skarp på det analytiske og kommunikative område, hvilket har givet os nye vinkler og perspektiver, både på vores selvforståelse og fremtidige potentialer. Vi har i høj grad værdsat vort samarbejde og ikke mindst den måde, hvorpå han har vist os respekt. Jeg har altid sat stor pris på Michaels ærlighed og hans direkte facon.”

FINN KRISTENSEN, FORMAND FOR DANSK SKOLEIDRÆT (2012- ) OG TIDL. AFDELINGSLEDER OG PT. FORSTANDER PÅ HELLEBJERG IDRÆTSEFTERSKOLE (2019- ).

“Jeg kender Michael Andersen fra hans tid som adm. direktør i Team Danmark. Michael var en utrolig dygtig leder, der også havde øje for den enkelte atlet. Han gav sig tid til at sætte sig ind i vores individuelle problemstillinger og var løsningsorienteret. Desuden er han en jordnær person, som er meget behagelig at omgås.”

MAJA ALM, ORIENTERINGSLØB – DANMARKS SUVERÆNT MEST VINDENDE ORIENTERINGSLØBER MED I ALT 16 VM-MEDALJER, HERAF 4 VM-GULD PÅ SPRINT-DISTANCEN (2015, 2016, 2017 OG 2018) OG 3 VM-GULD I STAFET (2015 OG 2016).

“Michael Andersen har en helt unik evne til at sætte sig ind i den enkelte atlets situation. Han er altid meget oplyst og utrolig velinformeret. Med klar og tydelig kommunikation er Michael i stand til at lede selv de mest komplekse forhandlinger og vanskelige situationer.”

THOMAS JACOBSEN, SEJLSPORT – SPORTSCHEF I DANSK SEJLUNION (2009 – ) OG OLYMPISK GULDVINDER (2000).

“Michael Andersen er en fantastisk leder. Hans menneskelige og faglige egenskaber gør ham i stand til hurtigt at analysere andre menneskers situation, og dermed give dem den optimale sparring, som er fundamentet for gode præstationer. Jeg har haft fornøjelsen af at lukrere på den sparring både i konkurrencesituation og i en forhandlingssituation, og i begge tilfælde var Michaels analytiske evner medvirkende til et forbedret resultat.”

KASPER HVIDT, HÅNDBOLD – EM-GULD (2008), 4 DANSKE MESTERSKABER OG 2 SPANSKE MESTERSKABER. I DAG SPORTSDIREKTØR FOR “ASTRALIS” – ET AF VERDENS BEDSTE COUNTER-STRIKE HOLD (E-SPORT).

“Michael Andersen er uden tvivl én af de dygtigste ledere, som jeg har oplevet og været heldig at samarbejde med. Han var en meget aktiv medspiller i forhold til at optimere forhold for mine kammerater og mig, så vi har kunnet vinde medaljer ved internationale mesterskaber som OL, VM og EM. Derudover var han en afgørende faktor, når konflikter skulle løses – og ekstraordinær god til at finde gode løsninger for begge parter i konflikter. Michael har altid som adm. direktør i Team Danmark været opmærksom på vores krav, ønsker og behov som verdensklasse-atleter.”

CHRISTINNA PEDERSEN, BADMINTON – BL.A. OL-BRONZE (2012) OG OL-SØLV (2016), VM-SØLV (2015) OG VM-BRONZE (2013, 2014 OG 2017).

“Michael Andersen har en meget stor faglig viden og et unikt netværk inden for eliteidræt i Norden, både i forhold til forskningsinstitutioner, eliteidrætsorganisationer, forbund og klubber. Som redaktør af Idrott & Kunskap har Michael været en stor inspirationskilde i forhold til at videreudvikle tidsskriftet – fra et svensk tidsskrift til et nordisk tidsskrift og på længere sigt et internationalt tidsskrift med engelsk som hovedsprog. Michael er også en rigtig dygtig skribent med et stort overblik over og indsigt i mange forskellige emner inden for international eliteidræt og forskning. Det er også karakteristisk for Michael at han altid tager udgangspunkt i at formidle viden fra forskere til trænere til glæde og gavn for atleterne.”

CHRISTIAN CARLSSON, REDAKTØR – “IDROTT & KUNSKAP” (2004 – ).