Ydelser

Se hvad jeg kan tilbyde dig af konsulentopgaver

Oplæg og foredrag

Jeg tilbyder inspirerende oplæg og foredrag om idræt ved lokale, nationale og internationale arrangementer, seminarer eller konferencer. Oplæg og foredrag er altid tilpasset den specifikke målgruppe, men følgende emner kan være på dagsordenen: ”Talentudvikling” – ”Dansk og international eliteidræt” – ”Hvordan sammensættes og udvikles et stærkt team?” – ”Livet er ikke en sportsgren for tilskuere” – ”Olympiske Lege – verdens største sportsevent”. Du er velkommen til at kontakte mig vedr. emne og pris for oplæg og foredrag.

X

Rådgivning

Jeg tilbyder rådgivning og vejledning af atleter, trænere, sportschefer og direktører inden for dansk og international eliteidræt. Rådgivning og vejledning foregår i en afslappet og fortrolig dialog med udgangspunkt i dine opgavcr og udfordringer. Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om rammer og vilkår for et samarbejde om personlig rådgivning og vejledning. Samtaler og forløb er altid sammensat efter dine ønsker og behov.

X

Temadag

Jeg planlægger, gennemfører og evaluerer temadag(e) om et specifikt emne indenfor idræt i din klub, forbund eller organisation. Temadagens indhold er tilpasset og udviklet gennem en forudgående dialog med jer. Arbejdsformen vil være en kombination af oplæg, individuelle og gruppeopgaver samt drøftelser i plenum. Jeg tilbyder altid at udarbejde nogle anbefalinger, som I kan arbejde videre med på kort og længere sigt. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af rammer og vilkår for et samarbejde om én eller flere temadage.

X

Analyse

Jeg udarbejder faglige, strategiske og organisatoriske analyser inden for idræt. Der kan være tale om analyser på klub-, forbunds- eller organisationsniveau. Analysen tager altid udgangspunkt i en fortrolig dialog om analysens formål, indhold, form, ressourcer, perspektiver og konsekvenser. Analysen kan være fokuseret på aktuelle emner og udfordringer eller på fremadrettede målsætninger, strategier og scenarier. Analysen formidles i et let, tilgængeligt sprog, som er tilpasset analysens målgruppe. Du er meget velkommen til at kontakte mig vedr. rammer og vilkår for en analyse.

X

Rekruttering

Jeg tilbyder at bistå klubber, forbund og organisation med udvælge og ansætte ansatte, f.eks. direktører, sportschefer, cheftrænere eller faglige eksperter (læge, fysioterapeut, diætist, sportspsykolog etc.). På dette område arbejder jeg med   strategier, metoder og tests, som er anvendt og udviklet igennem forskning og praksiserfaringer. I er meget velkomne til at kontakte mig for en uformel samtale om et ansættelsesforløb eller dele af et ansættelsesforløb, f.eks. stillingsopslag, tests eller afsluttende samtaler med to eller tre kandidater til jobbet.